Gröna tips: Kål är trendigt

Gröna tips: Kål är trendigt

Det öser ner. Härligt. Då tar jag mig tid att få gröna tips på tv.

Fick precis recept på kycklingrullader med ramslöksgömma, blomkålspure och blanscherad kål (inklusive primören kirskål) med brynt smör. Jag älskar äkta smör i alla former.

Knepet för att få extra nötig smak är tydligen att bryna det långsamt, 15-20 minuter. Mitt tips att bryna hälften och sedan vispa ihop det med resten och bred efter kylning på bröd – då behövs inget annat egentligen!

Här har du ett annat tips – strandkål att testa i sommar: https://kolonistan.wordpress.com/2013/07/27/gront-recept-strandkal-i-halland/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: