Skördetid: Sallad med päron

Skördetid: Sallad med päron

Grönt tips från Trieste som passar fint att äta i skördetid:
Skiva päron tunt
Skölj senapskål
Skär fyra skivor gorgonzolaost
En näve valnötter
Ringla över färsk honung

One response to this post.

  1. Skulle jag kunna äta varje dag i veckan!!! SUPER GOTT!
    Trevlig helg!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: