Min grönskande tallrik

20130614-151458.jpg

Min middag innan kvällens jobbpass: rädisor, portlak, sallat, isbergssallat, grönsallad, dill, rödkål, sparris och kryddigt kycklingskav. Mat blir också godare på en vacker tallrik.

Koka grön sparris snabbt:
Koka upp 1,5 litet vatten i en vattenkokare
Bryt av den nedersta torra biten på stjälken
Lägg i sparrisen i det uppkokta vattnet och låt ligga några minuter.
Klart!

/Kolonistan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: