Snart squash!

20120703-200005.jpg

Det har äntligen kommit lite sol och värme. Jordgubbarna är färdiga att plocka, men lite vattniga efter att regn, och squashen fick fula fläckar på bladen men är på gång. Den som har riktigt mycket squash kanske vill offra några blommor att äta lättstekta med smör. Min kompis ”over there” äter strimlad squash och pressad vitlök, lite wokad, med pasta. Jag gör helst av allt en tzatziki på finhackad squash, grekisk yoghurt, pressad vitlök och lite salt. Jag föredrar att använda den köttiga lite torrare squashen istället för gurka som måste rinna av. Testa nästa gång du grillar eller till grekisk sallad med oliver och feta och gott bröd!

/Kolonistan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: