Så äter du grönt och rosa

20120701-004333.jpg

20120701-004351.jpg

I dag har vår middag gått i grönt och rosa. Vi grillade kött, fint mört och marmorerat och åt det med tre olika sallader. En skål med rödvit rättika julienne – strimlade och dekorerade med salt och mejramblad. En grönsallad på isbergssallad, dill, trädgårdssyra, persilja, strimlad färsk blast från primörlök och dekorerad med rosenblad från flamentanz. En tredje sallad på fina pärontomater och basilika. En enkel sås på 1,5 dl matyoghurt, skalet från en riven lime, saft från en halv lime och lite peppar gjorde tillsammans med grillad halloumi entré. Grönt och rosa från kolonin!

/Kolonistan

Ps: Vi åt havskräfta från Torekov med grillad toast, dekorerad med en limeskiva, dillkvist och en klick bonjour dillost, till förrätt. Ibland ska man unna sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: